Maatwerk in Microsoft Office: bijna alles is mogelijk

VOORRAADBEHEERSING EXCEL TOOL: WEER UP TO DATE

Voorraadbeheersing Excel tool

De Excel voorraadlijst (die nu gebruikt wordt ter ondersteuning van de voorraadbeheersing Excel) groeit uit zijn voegen en voldoet niet meer. Er is in de loop van de tijd steeds meer aan gebouwd en de huidige Excel sheet werkt erg traag. Op zich is de voorraadlijst heel functioneel en praktisch. Er wordt een CSV data bestand download gedaan uit het eigen ERP systeem. Dat databestand vervolgens inlezen in een Excel bestand en er is meteen het gewenste overzicht, wat verschillen laat zien, wat controle berekeningen uitvoert en laat zien waar het beter kan.

Er is behoefte aan een Excel specialist die de basis van de Excel tool opnieuw opzet en daarnaast nieuwe uitbreiding realiseert van gewenste functionaliteiten. In de loop der jaren zijn er nieuwe wensen ontstaan. Extra rapportages en controles en koppelingen naar nieuwe logistieke software.

De koppelingen naar de systemen moeten behouden blijven. Ook graag leren aan de interne medewerkers hoe Excel koppelingen met toekomstige databronnen flexibel kunnen worden uitgevoerd. 

Ook komt er een functionaliteit om de Excel data in andere applicaties weer in te lezen.

MSOffice Groep Logo
x
Microsoft Word Logo
a