Secretariaten, Kantoor, HRM

Secretariaat, kantoor, HRM afdeling

Huisstijl opmaak in Word sjablonen beheren

Word sjablonen beheren, wat zijn de voordelen hiermee? Door uw huisstijl (zoals lay-out, gewenste indeling) in sjablonen te laten fixeren, kan er veel tijdwinst worden gerealiseerd. Vanuit Word en Adobe Acrobat worden vele documenten binnen het bedrijfsleven geproduceerd. Resultaat is een automatisch keurig opgemaakt Word rapport of Excel rapport met slechts 1 druk op de knop. Daarbij ziet de company huisstijl er precies zo uit, als de bedoeling was. ‘Onderwater’ programmeren we dit erin. Een vaste kwaliteit output zonder verspringende marges of lettertypen die plots veranderen.

huisstijl sjabloon Word VBA programmeren

Secretariaat, Officemanagers of HRM

Iedereen die veel met documenten werkt kan fors tijd besparen door uw huisstijl (document opmaak) in Word sjablonen te beheren. Uw collega’s binnen het secretariaat zijn hier achteraf heel enthousiast over, omdat er meer tijd overblijft voor andere taken en het werken met Word ook prettiger gaat.

Excel analisten dashboards

Projecten vlot ondersteunen met data

Projecten vragen om snelle betrouwbare informatie. Die halen we met Excel snel uit verschillende systemen, soms i.c.m. Access. Excel hebben we al, de data is ook. We maken vlot de juiste data beschikbaar en presenteren het op de juiste wijze om te kunnen sturen met data.

Alle Word huisstijl sjablonen beheren?

Voorbeelden van Word sjablonen beheren - oplossingen

  • Corporate huisstijl opmaak beheren met Word sjablonen / templates. 
  • Word koppeling met Outlook, Excel adressenbestanden, snelle distributie van Word documenten
  • Word documentenbeheer, automatische opslag, afscherming door gecontroleerde invoer en controle op juiste invoer
  • Terugkerende Word rapporten en verslagen eenvoudig en snel kunnen produceren, en opmaken.
  • Offertes, orders en facturen opmaken met data uit Excel of andere bronnen
  • Standaard Word brieven, beleidsnota’s en aktes professioneel met Word sjablonen beheren en maken
  • Meertalige Word sjablonen beheren en ontwerpen binnen internationale organisaties
Excel automatisering

Onze kijk op automatisering

Automatisering is een middel en staat ten dienste van de organisatiedoelen. We kijken dus altijd naar het eigenlijk doel dat ondersteunt moet worden.

Automatisering moet zich ook terugverdienen. Doordat het tijd oplevert, de kwaliteit verbeterd, sturingsinformatie geeft of zorgt dat je aantoonbaar compliant bent. We houden de kosten en baten graag goed in de gaten.

Automatisering helpt alleen als het aansluit bij de leefwereld van de medewerkers en gebruikers van de systemen. Wat werkt prettig in de dagelijkse praktijk? Zo worden mensen blij van automatisering.

Het beste halen uit Office