Excel cursus Incompany: training voor gevorderden

Excel cursus Incompany | Excel training gevorderden

Wilt u bepaalde kennisgebieden in uw eigen organisatie vergroten en borgen? Met een Excel training gevorderden is op korte termijn veel resultaat te halen. Wij bieden dit aan als maatwerk. Uw eigen medewerkers versterken we in Excel of Access d.m.v. een Incompany training op uw kantoorlocatie.  Geavanceerd de meest complexe functionaliteiten en bewerkingen in Excel of Access je eigen leren maken.

We trainen onder andere gevorderde Excel technieken als draaitabellen, pivotteren, databewerking, leren toepassen  van bekende plugins als PowerQuery  en PowerPivot op Excel datasets. Ook kunnen we je helpen leren opzetten en bouwen van complexere Excel modellen zoals data kubussen. Het is handig om in je team van collega’s een aantal bijzondere ‘Key-users’ op te leiden. Zodat ze zichzelf de vaardigheid kunnen aanleren om met VBA code binnen Excel te kunnen programmeren. Dan heeft u in de toekomst zelf de expertise in huis om nuttige Excel bestanden zelf degelijk op te zetten, uit te bouwen of ze te kunnen beheren.

We hebben Excel docenten die zelf alles uit Excel halen en het leuk vinden om dit met andere enthousiaste Excel gebruikers te delen.

Verder ook Access training gevorderden. Laat medewerkers alles uit Access halen! Na een training kunnen uw medewerkers nog beter hun eigen Access toepassingen ontwerpen of zelf beheren.

Excel cursus incompany: excel training voor gevorderden

Nieuw zijn onze maatwerktrainingen in Office integratie, of nog een stapje verder, key-users in een organisatie zelf innovatiever leren werken met Office. En dan komen tools als Power Automate (voorheen Flow) en Power Apps om de hoek kijken.

Dit zijn tools waarmee je zonder programmeerkennis (zero-code of low-code) Office kunt integreren en alle producten in de Office suite met elkaar kunt laten samenwerken. Een onderdeel is zelfs een AI-builder, waarmee u de software kunt leren/trainen om automatiseringstaken te doen. Bijvoorbeeld PDF-facturen die maandelijks via email binnenkomen automatisch in een CRM-systeem opnemen..

Hoe bestel ik een Excel training Incompany op maat?

Door via de contactpagina contact met ons te leggen. We nemen de wensen en randvoorwaarden door en maken dan een voorstel (planning, prijs en leerdoelen e.d.)

Voordelen voor een Excel cursus Incompany:

  • Verdiept kennis van Excel key-users in uw organisatie. 
  • Nieuwe kennis en vaardigheden toevoegen en uitbreiden.
  • Excel trainingen gevorderden is een goede investering: meer vaardigheden en inzicht
  • Laagdrempelig en efficient.
  • Excel Incompany trainingen kan per dagdeel van 4 uur. (minimaal 3 deelnemers) 
  • Afgestemd op niveau van deelnemers.
  • Maatwerk Excel trainingen zijn pas mogelijk na een intakegesprek. 
  • Na inventarisatie volgt een trainingsvoorstel op maat.
data rapportage Excel 2