Finance, Analisten, Sales, Insights

Finance Excel analisten, sales, insights

Excel: veel gebruikte tool voor Excel analisten zoals accountants of controllers

De gebruiksvriendelijkheid en de vele mogelijkheden maken Excel in financiële afdelingen onmisbaar in de meeste organisaties. Regelmatig is professionele Excel consultancy een uitkomst om uw Excel modellen beter te laten werken, de Excel data analyse extra te valideren, de Excel cellen in kritische Excel datasheets beter te beveiligen. We denken graag mee wat mogelijk is.

Finance Excel analisten

Verdere professionalisering

Omdat Excel zo toegankelijk is, lukt het vaak goed om zelf handige Excel-sheets te ontwerpen. In de loop van de tijd wil je dan meer functionaliteiten toevoegen, de data net anders presenteren of collega’s inwerken. Op zo’n moment kan het prettig zijn om een extra professionaliserings-slag door te voeren. Voor een meer solide werkproces.

Finance Excel analist

Kritische Office applicaties

De juiste bescherming van cellen, formules of waarden in Excel sheets, controle van gegevensinvoer of validatie van entries. Het draagt allemaal bij aan de kwaliteit van werk waar je absoluut geen fouten kunt veroorloven. Onze Excel specialisten herschrijven uw bestaande Excel toepassingen, beveiligen deze volgens de geldende principes en maken ze weer klaar voor de toekomst. 

Excel analisten dashboards

Betrouwbaar inzicht

Het kan veel tijd kosten om de juiste data visualisaties te produceren, zeker als je meerdere soorten datastromen moet verwerken vanuit verschillende systemen en databronnen. Onze Excel specialisten hebben veel ervaring met data-presentaties en denken mee hoe je dit optimaal opbouwt en welke gegevens het meest relevant zijn om te tonen. Insights.

Excel automatisering

Onze kijk op automatisering

Automatisering is een middel en staat ten dienste van de organisatiedoelen. We kijken dus altijd naar het eigenlijk doel dat ondersteunt moet worden.

Automatisering moet zich ook terugverdienen. Doordat het tijd oplevert, de kwaliteit verbeterd, sturingsinformatie geeft of zorgt dat je aantoonbaar compliant bent. We houden de kosten en baten graag goed in de gaten.

Automatisering helpt alleen als het aansluit bij de leefwereld van de medewerkers en gebruikers van de systemen. Wat werkt prettig in de dagelijkse praktijk? Zo worden mensen blij van automatisering.

Het beste halen uit Office