De link tussen systemen en gebruikers

Slimme maatwerk automatisering, nét even anders...

Uw bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd en u maakt gebruik van professionele bedrijfssoftware, zoals SAP, Oracle, Dynamics, Exact, Multivers e.d. Voor het grootste deel werkt het allemaal prettig. Daar waar het niet goed aansluit bij uw specifieke situatie kost het extra tijd, levert het niet de gewenste data of zorgt het voor inefficiency. Hoe kunt u aansluiten bij uw maatwerkpraktijk zonder de voordelen te verliezen van uw standaard software?

Een goede oplossing ligt in het slim inregelen van het pakket Microsoft Office / Office365 met uw bestaande bedrijfssoftware. Omdat dit met bestaande middelen kan heeft het grote voordelen voor de kosten, het gebruiksgemak en medewerkerstevredenheid.

Het is flexibel, schaalbaar, snel en doeltreffend. Verminder het aantal handmatige handelingen zoals kopiëren, knippen/plakken, zelf sorteren, aanpassen en opslaan. Moeten uw collega’s of uzelf steeds weer opnieuw bepaalde routinematige acties uitvoeren? Dat kan volledig geautomatiseerd worden. Met MSOffice maatwerk.

Met MSOfficeGroep consultancy kunt u:

  • Onze expertise gebruiken om uw bedrijfssoftware aan te laten sluiten bij uw praktijk,
  • informatie uit verschillende systemen samenbrengen hoe u het wilt,
  • in de toekomst opnieuw gebruik maken van de diensten van dezelfde consultant,
  • gebruik maken van de brede kennis en ervaring uit het netwerk van de MSOffice Groep.
Access programmeur

Herkent u deze verhalen?

“Het was voor mij als leidinggevende omslachtig werk om inzicht te krijgen in mijn budget. Dit komt door verschillende standaard informatiesystemen die nét even anders werken dan ik wilde. Nu heb ik een krachtig Excel dashboard met precies de informatie die voor mij relevant is”.

“De afdeling inkoop heeft een manual gemaakt van 30 pagina’s hoe ik in het inkoopsysteem kan zien welke openstaande bestellingen er zijn. Het lijkt wel of het systeem centraal staat in plaats van de gebruiker. Nu weet ik dat het anders kan”.

“Ik moet erg veel invulvelden doorklikken omdat het kwaliteitssysteem er om vraagt. Er zijn er maar 2 velden voor mij relevant. Nu heb ik een tool, die het heel gebruiksvriendelijk heeft gemaakt. Het achterliggende systeem wordt volledig en semi-automatisch ingevuld, want dat laatste is belangrijk voor de verantwoording.”

“Het standaard SAP systeem werkt met kilo’s product. Maar bij ons product verdampt er een deel aan gewicht. Tsja, daar hadden we even geen rekening mee gehouden bij de aanschaf. Gelukkig kunnen we met een maatwerkoplossing in Access handig en snel de juiste informatie verkrijgen”.